Cégvilág

Pálinka- és sörfesztivál is lesz a hétvégén

Két gasztronómiai fesztivált is rendeznek a hétvégén Budapesten, a Pálinka- és Kolbászfesztivál a Budai Várban, a Főzdefeszt a Palotanegyedben zajlik majd.

Holnap nyitja meg kapuit az V. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál, ahol 26 kiállító nemes pálinkáival, hat kolbászos stand igazi kolbászkülönlegességeivel, valamint a vendégnemzet Oroszország ízeivel és vodkáinak bőséges választékával találkozhatnak a látogatók.

Az október 6-9. között megtartandó rendezvényen egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb fizetési lehetőségként felhasználható lesz valamennyi korábban kibocsátott MasterCard PayPass vagy Maestro PayPass kártya. A rendezvényt egy alkalommal ingyenesen látogathatják meg azok, akik a fesztivál előtt aktiválták a pálinkafesztiválos OTP Maestro PayPass™ kártyájukat. A fesztiválra a napijegy 2000 forintba kerül majd, a többnapos bérletért 4000 forintot kell fizetni.

A pálinka és kolbász fesztivállal egy időpontban egy másik gasztronómiai rendezvényt is tartanak Budapesten. Október 6. és 9. között a májusi első fesztivál sikerén felbuzdulva immár 18 kiváló magyar sörfőzde vesz részt a második Főzdefeszten, amelyet a fővárosi VIII. kerületi Palotanegyedben rendeznek meg,

A rendezvényen bemutatkozik a nyáron alakult Magyar Sörgasztronómiai Egyesület, melynek célja a magyar sörkultúra általános fejlesztése, az ismeretterjesztés, a sör-sommelier-képzés és a vendéglátóiparban a kínálat sokféleségének támogatása.

pálinka sörfesztivál kolbász pálinkafesztivál sör
Kapcsolódó cikkek