Cégvilág

Négy évig ingyen karbantartás - Új Mercedes szervizprogram itthon

A Mercedes-Benz importőre teljesítette a 2011-es célkitűzést a kétszámjegyű magyarországi növekedésre vonatkozóan, 2 064 eladott autóval és 32 százalékos növekedéssel zárta az évet a cég.

A Mercedes-Benz Hungaria Kft. 1 085 darab, azaz 32,3 százalékkal több személyautót adott el 2011-ben, mint az azt megelőző évben, míg a tehergépkocsik esetében 54 százalékos volt a növekedés. „A tavalyi évhez hasonlóan idén is dinamikusan szeretnénk növelni az eladásainkat. Ennek érdekében 2012-ben ismét modelloffenzívába kezdünk” – közölte Ingo Fröhlich ügyvezető igazgató.

A kompakt szegmens az A- és a B-osztály mellett, három további modellel bővül.  A kategória bővítésében a Mercedes-Benz kecskeméti gyárának kiemelten fontos szerep jut, hiszen itt készül az új Mercedes-Benz B-osztály, amelyet „Világklasszis Magyarországról” szlogennel forgalmaz a cég. A vállalat fontos szerepet szán az idén hatvan éves SL-nek, emellett ráncfelvarrást végez a GLK terepjárón és modernizálja a G-osztályt. A megújult A-osztállyal a Mercedes a fiatalabb korosztályt célozná meg és bemutatkozik idén a CLS Shooting Break.

A cég emellett bevezeti az Integrált Szerviz Csomagot, amely egy ingyenes karbantartási- és javítási garanciát biztosító szolgáltatáscsomag minden olyan új Mercedes személygépkocsihoz, amelyet hazai Mercedes-Benz márkakereskedő értékesített és helyezett forgalomba 2012. február 1-je után. A hazai piacon vállalat egyedülállónak nevezi a szolgáltatást, mert 4 éves időtartamon vagy 120.000 kilométeres futásteljesítményen belül teljesen díjmentes karbantartást és kiegészítő garanciát is biztosít.


 

ráncfelvarrás Mercedes modell karbantartás ingyenes szerviz Mercedes-Benz frissítés
Kapcsolódó cikkek