Cégvilág

Könnyű lesz Veszprémbe vonatozni

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV-START és a Balaton Volán Zrt.

A Veszprémbe vonattal érkező utasok városba történő eljutását szeretné megkönnyíteni a vasúttársaság, ezért a Balaton Volán Zrt. és a MÁV-START Zrt. együttműködésének köszönhetően a vasúti menetjegyek mellé lehetőség van kedvezményes árú, elővételi buszjegyet is vásárolni, tette közzé a vasúttársaság.

Az új termék a veszprémi utazás megkezdése előtt, a jelentősebb forgalmú gépesített vasúti pénztárakban kérhető a vasúti menetjegy mellé, így a városba érkezést követően az utasok azonnal megkereshetik a buszmegállót és felszállhatnak a helyi közlekedésű autóbuszra. A Balaton Volán Zrt. veszprémi elővételi buszjegyét kizárólag a jegyen feltüntetett napon, a veszprémi vasútállomásról belváros felé induló, a helyi közlekedésben résztvevő menetrendszerinti járatokon lehet igénybe venni, egyszeri, átszállás nélküli utazásához. A városból a vasútállomásra közlekedő buszokon a jegy nem érvényes.

Az elővételi autóbuszjegy 250 forintba kerül, melyet általános esetben az autóbuszon 330 Ft.-ért vásárolhatnának meg az utasok. A buszjegy ára az érvényesség kezdete előtt 10%-os kezelési költség felszámítása mellett visszatéríthető bármely vasúti pénztárban, ha nem valósul meg a MÁV-START-al a Veszprémbe történő utazás.

Decembertől jelentősen megújult menetrendi kínálatot tudnak igénybe venni a Veszprémbe vonattal utazók. Az új menetrendi szerkezetnek köszönhetően minden eddiginél bővebb kínálat és rugalmasabb eljutási lehetőség valósult meg. A menetidő nagyságrendekkel csökkent, Budapestről Veszprém városát már akár 1 óra 21 perc alatt meg lehet közelíteni.

MÁV Start Balaton Volán
Kapcsolódó cikkek