A rántott ételek szerves része a magyar gasztronómiának. A klasszikus, morzsába forgatott, bő zsiradékban kisütött rántott fogásnak mára már rengeteg fajtája létezik. Újabb és újabb zsiradékok jelentek meg a palettán, és megszületett a sütőben sült rántott ételek széles tábora is.
Egyszerű ötletekkel rendkívül változatossá tehetjük a bundákat. Jó megoldás, ha magokat adunk a külső réteghez, azaz a morzsát elkeverjük kevés szezámmaggal, tört vagy egészben hagyott tökmaggal, darált vagy szeletelt mandulával, mogyoróval, fenyőmaggal, dióval, lenmaggal, szemes mákkal, zabpehellyel vagy reszelt sajttal. A morzsához keverhetünk különféle fűszereket is, frissen őrölt feketebors vagy friss, esetleg szárított zöldfűszerek is kerülhetnek bele. De a sima lisztet is cserélhetjük tönkölylisztre, kókuszlisztre, tökmaglisztre. A tojást is kiválthatjuk például tejfölre vagy hígra kevert krémsajtra.
Kipróbálhatjuk a panko morzsát is, amely nem véletlenül akkora divat mostanában. A mi zsemlemorzsánkkal ellentétben a japán morzsa sokkal nagyobb szilánkokra emlékeztető darabokból áll, ezek a lemezek teszik olyan extrán ropogóssá a kisült húsokat, zöldségeket vagy épp sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.