90 millió tonna élelmiszert semmisítenek meg minden évben az EU-ban. Nem mintha romlott lenne, hanem mert kisebb szépséghibák miatt egyáltalán nem is kerülnek forgalomba – például görbe uborkák, ártalmatlan foltokkal tarkított almák vagy forradásos héjú banánok. Hogy ezt másképp is lehet csinálni, azt az olyan nemzetközi élelmiszer-hálózatok mutatják be, mint a Rewe és a Coop többek között Ausztriában: ott a kis hibás zöldséget és gyümölcsöt egy erre a célra létrehozott márkanév alatt hozzák forgalomba – így kívánnak gátat szabni az élelmiszer elpocsékolásának.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.