Cégvilág

Az Aréna is tovább lesz nyitva hétvégén

Pénteken és szombaton 22 óráig várja vásárlóit a legnagyobb regionális bevásárlóközpont

Március 15-től új nyitva tartási rend lép érvénybe az Arena Plazában. Az üzletek nyitva tartását korlátozó szabályok miatt pénteken és szombaton hosszított nyitva tartással, 22 óráig várják a vásárlókat a nemrég teljes körűen megújult bevásárlóközpontban.

A hét utolsó napján továbbra is nyitva tartanak az éttermek, a kávézók, több kisebb üzlet, valamint Magyarország legnagyobb, 23 termes IMAX mozikomplexuma. Pénteken és szombaton Magyarország vezető divatközpontjában speciális kedvezmények is várják a látogatókat.

Az Aréna Plázához hasonlóan az Asia Center is hosszabbított nyitvatartással várja a megnövekedett forgalmat a vasárnapi zárvatartás miatt.

Lapunknak korábban az IKEA bejelentette: meghosszabbítja nyitvatartását hétfőtől szombatig a vasárnapi pihenőnap bevezetése után. A Praktiker is közölte, hogy reggel fél nyolctól este fél kilencig lesz nyitva a cég 19 barkácsáruháza a hét hat napján. A Lidl szintén hosszabb nyitva tartással válaszol a vasárnapi szünnapra. Az Allee Bevásárlóközpont meghosszabbítja nyitvatartási idejét hétfőtől szombatig.

 

 

vasárnapi nyitvatartás Aréna kereskedelem
Kapcsolódó cikkek