Cégvilág

Kinevezés a Weil budapesti irodájánál

A Weil, Gotshal & Manges 2017. január 1-jével counseli pozícióba nevezte ki egyik vezető magyarországi ügyvédjét: dr. Mátrai Ferencet.

Dr. Mátrai Ferenc az ingatlanjogi praxis vezetőjeként csatlakozott a Weil budapesti irodájához 2014-ben. Fő szakterületei az ingatlanjogi ügyletek, a vállalati egyesülések és felvásárlások, valamint a közbeszerzések, PPP és állami támogatások. Több mint 20 éve praktizál, eddigi pályafutása során számos nagy jelentőségű ingatlanfejlesztési projektben vett részt, ide értve többek között kereskedelmi irodaépületek és bevásárlóközpontok fejlesztését, PPP típusú beruházásokat - amelyek közül több projekt a Magyarországon megvalósult legnagyobb beruházások közé tartozik -, továbbá vezető ügyvédként működött közre több built-to-suit típusú ingatlanfejlesztési projektben. Eddigi pályája során számos hazai és nemzetközi ügyfelét képviselte komplex ingatlan-, illetve társasági tranzakciókkal kapcsolatban.


A világszerte 1200-nál is több ügyvédet foglalkoztató Weil, Gotshal & Manges az egyik legnagyobb ügyvédi iroda a világon. A New York-i központú cégnek összesen 20 irodája van az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában. A Weil budapesti irodája idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját. Az irodával kapcsolatosan további információk a www.weil.com internetes oldalon találhatóak. (x)

Weil kinevezés Mátrai Ferenc
Kapcsolódó cikkek