Cégvilág

Új informatikai igazgató a Waberer’s-nél

Csöregi Levente a Waberer’s International Zrt. új IT igazgatója. A szakember feladata, hogy tovább optimalizálja a komplettrakomány fuvarozás európai piacvezető vállalatának informatikai folyamatait. A Waberer’s-nél működő telematikai, járatoptimalizálási, fuvarszervezési, vállalatirányítási és más informatikai rendszerek több mint 6500 munkavállaló mindennapi munkáját határozzák meg.

A Waberer’s az informatikát tekinti a vállalat versenyképességét meghatározó egyik legfontosabb fejlesztési területnek, ezért jelentős mértékű beruházásokat tervez a következő néhány évben - olvasható a Waberer'' közleményében.

Csöregi Levente arra kapott megbízást, hogy növelje a társaság versenyelőnyét az informatika lehetőségeinek további kiaknázásával. A küszöbön álló fejlesztések között szerepel az SAP Transportation moduljának a társaság igényeire szabása és lehetséges bevezetésének előkészítése, valamint Európa szinte minden országában munkát végző, több mint 5000 aktív felhasználó IT-biztonságának növelése - írja a Waberer''s.

Waberer’s IT informatika
Kapcsolódó cikkek