Cégvilág

A DÉMÁSZ segít fénybe borítani Kecskemétet

Hat évre szóló közvilágítás fejlesztésről állapodott meg a DÉMÁSZ és a kecskeméti önkormányzat, ez alapján a szolgáltató több mint ezer új közvilágítási lámpa szereléséhez építi ki hálózatot a városban - közöltea társaság.

A tájékoztatás szerint a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. végzi a közvilágításhoz szükséges hálózati elemek kiépítését, az önkormányzat pedig a lámpatesteket helyezi ki.

A DÉMÁSZ hálózati elosztó társasága vállalta, hogy 2017-ben saját költségén 18 kilométeren megépíti a közvilágítási kapcsolószálat, amely mentén már ebben az évben újabb 244 lámpa lesz felszerelhető.

A közleményben a DÉMÁSZ emlékeztet, hogy mintegy egymilliárd forintos saját beruházásával alig egy év alatt 2016 szeptemberében bővítették Kecskeméten a Szultán utcai alállomást, amely megbízható energetikai hátteret nyújt az egyre növekvő számú ipari fogyasztó, valamint a lakosság ellátásához. Emellett elkezdődött egy újabb, a legkorszerűbb technológiával ellátott alállomás építése Kósafalu városrész közelében, ami 40 megawatt(MW) kapacitásával Kecskemét déli ipari területeinek energiaellátását biztosítja.

energia Démász elektromosság Kecskemét közvilágítás
Kapcsolódó cikkek