Cégvilág

Hetente kétszer összekapcsolja Debrecent és Tel-Avivot a Wizz Air

A Wizz Air diszkont légitársaság tegnap elindította Debrecen és Tel-Aviv közötti alacsony viteldíjas járatát. Az új járat hetente kétszer repül szerdán és vasárnap.

A Földközi-tenger partján fekvő Tel-Aviv Izrael második legnagyobb városa, egyben az ország kulturális és gazdasági központja. A különleges hangulatú város egyszerre nyújt ízelítőt a mediterrán és közel-keleti nyüzsgésből, valamint az európai nagyvárosok sokszínűségéből. Pezsgő éjszakai élete, bőséges kulturális programválasztéka és a világörökség részévé nyilvánított Bauhaus építészete mellett Tel-Aviv páratlanul gazdag gasztronómiájával is lenyűgözi az utazókat.

A Wizz Air két magyar bázisról, Budapestről és Debrecenből üzemeltet járatokat összesen 11 repülőgéppel, melyekhez egy újabb budapesti gép csatlakozik 2017 áprilisától. A légitársaság több mint 1000 munkatársat foglalkoztat hajózó személyzet, légiutas-kísérő, irodai és támogató munkakörökben. 2016-ban a Wizz Air 3,7 millió utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi útvonalain, hazai hálózata már 67 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 28 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.

légiközlekedés debreceni repülőtér repüljárat Wizz Air
Kapcsolódó cikkek