Cégvilág

Torkos Csütörtök helyett ráadás Étterem Hét áprilisban

Április 3. és 9. között a legjobb fővárosi és Pest megyei éttermekben próbálhatják ki a vendégek a legtöbb szavazatot kapott menüsorokat.

A 2017. márciusi Étterem Héten ismét kiemelkedően sok, mintegy 26 000 vendég foglalt asztalt a 136 résztvevő étterem valamelyikébe, hogy megkóstolhassa a 3 fogásos, egyedi menüajánlatokat. A program végén a vendégek értékelték a kipróbált éttermeket, ennek alapján a szervezők 4 kategóriában kihirdették a közönségkedvenc éttermeket. Ezek közül a 15 legjobb budapesti/Pest megyei étteremben április 3-9. között megnyílik az Étterem Hét EXTRA, aminek keretében 1 hét erejéig ismét lehetőség nyílik arra, hogy a vendégek megkóstolják a győztes menüsorokat.

Az idei Étterem Héten asztalt foglalt vendégek közül 3160-an küldték el véleményüket a március 13-23. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára. Az értékeléseknél csak azokat a véleményeket vették figyelembe a szervezők, amik mögött valós asztalfoglalások voltak.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a díjazott éttermek közül a 15 legjobb budapesti/Pest megyei étteremben április 3-9. között újra lehetőség nyílik a győztes menüsorok megkóstolására az Étterem Hét EXTRA keretében.

Az asztalfoglalás március 29.-én reggel 6 órakor indult. Csak úgy, mint az Étterem Hét esetében, a foglalás kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon lehetséges.

étterem vengédlátás szolgáltatás Torkos Csütörtök
Kapcsolódó cikkek