Cégvilág

Az OTP Prime vette meg a Váci Greens B-épületét

Az Atenor nemzetközi ingatlanfejlesztő bejelentette a budapesti Váci Greens irodakomplexum harmadik, „B” épületének értékesítését.

A 24 700 négyzetméter alapterületű, 399 mélygarázsos parkolóhellyel rendelkező irodaházat az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap vásárolta meg. A „B” épület eladásával az Atenor az idei év első negyedéve során a Váci Greens irodapark mindhárom már átadott épületét, azaz a fejlesztés teljes I. ütemét értékesítette, összesen 140 millió Euró értékben. A három épület mindegyike 90 százalékos, vagy azt meghaladó bérbe adottsági mutatóval rendelkezik.

„A Váci Greens fejlesztése tovább folytatódik a II. ütemmel, amely a tervek szerint 2019 folyamán be is fejeződik. A következő három, a „D”, „E” és az „F” épület további 65 000 négyzetméter “A”+ kategóriás, BREEAM Excellent minősítésű irodaterületet kínál majd” – mondta el Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője.

A budapesti sikerek mellett az Atenor a bukaresti HERMES Business Campus nevű irodakomplexumát is értékesítette, amely összesen 72 000 négyzetméter irodaterültet foglal magában. A román fővárosban fejlesztett projekt 100 százalékos bérbe adási mutatóval működik. A régió irányába tapasztalható fokozott befektetői érdeklődésre alapozva az Atenor egy újabb, 12 000 négyzetméternyi irodaterületet kínáló projekt fejlesztésébe kezdett Bukarest szívében.

Az ATENOR az elmúlt tíz év tapasztalataira és sikereire építve a jövőben tovább erősíti szerepét az európai ingatlanpiacon, elsődlegesen Brüsszelben, Luxemburgban, Bukarestben és Budapesten.

irodapiac Atenor váci greens ingatlanpiac
Kapcsolódó cikkek