Cégvilág

Továbbra is a CBRE üzemelteti a Camponát és a Pólus Centert

A CPI Property Group a bevásárlóközpontok megvásárlása után a CBRE-t bízta meg új ingatlanjai üzemeltetésével.

2017 első negyedévének egyik legnagyobb közép- és kelet-európai ingatlantranzakciója eredményeképpen a CPI Property Group tulajdonába került a CBRE Global Investors régiós kereskedelmi ingatlanportfóliója. A magyarországi, csehországi, lengyelországi és romániai bevásárlóközpontokból – összesen 11 kereskedelmi ingatlanból – álló portfólió megvásárlását valósította meg a CPI Property Group a CBRE Global Investors által kezelt alapokból.

Az ingatlanportfólió magyarországi részei a budapesti Pólus és Campona bevásárlóközpont, az Andrássy Palota, valamint egy zalaegerszegi és egy nyíregyházi Interspar áruház. A hazai ingatlanok közül a Campona és a Pólus Center bevásárlóközpontok üzemeltetését továbbra is az eddigi kezelő, a CBRE magyarországi irodája végzi.

Az említett megbízással a CBRE összesen 120 000 négyzetméternyi kiskereskedelmi ingatlant üzemeltet Magyarországon, a közép- és kelet-európai régióban pedig összesen 1,6 millió négyzetmétert, amivel az egyik legnagyobb szereplője vagyunk a régió ingatlanpiacának – nyilatkozta Kákosy Zsolt, a CBRE magyarországi ingatlan-vagyonkezelési igazgatója – derül ki a CBRE közleményéből.

Pólus center Campona CBRE
Kapcsolódó cikkek