Cégvilág

Andorra: kizárható a bunda

Az Andorra–Magyarország mérkőzéssel kapcsolatban nem tapasztaltunk visszaélésre utaló jeleket – közölte a Szerencsejáték Zrt.

Az Andorra–Magyarország mérkőzéssel kapcsolatban nem tapasztaltunk visszaélésre utaló jeleket – közölte a Szerencsejáték Zrt., miután a FortunaWeb mérlegelte, bunda volt-e a meccs.

A játékszervező közölte, a Tippmix- és a Tippmix­pro-fogadások alapján megállapítható: a magyar csapat vereségének sportszakmai okai voltak, a mérkőzés eredményének tisztességtelen befolyásolása teljesen kizárható. A társaság minden fogadási esemény esetében monitorozza a fogadásokat, a piaci oddsmozgásokat és a beérkező sportszakmai információkat.

Továbbá a kockázatkezelési rendszer segítségével a Szerencsejáték Zrt. képes felderíteni a visszaélésre utaló jeleket, a szokásostól eltérő fogadásokat. A lottótársaságok nemzetközi monitoringrendszerének tagjaként arról is riasztást kap, ha a határainkon túl kötnek gyanús fogadásokat. Szerintük a FortunaWeb cikkében feltételezett nyereménykifizetési és gazdaságossági értékek távol állnak a valóságtól, hiszen nem minden, Andorra győzelmére érkezett fogadás vált nyertessé, és a Szerencsejáték Zrt. az 1X2-es fogadásokon kívül további 63 lehetőséget kínált a mérkőzésre.

andorra szerencsejáték sportfogadás
Kapcsolódó cikkek