Cégvilág

Az Aldi februártól New York-i utakat is árul

Most érhető el először a magyar piacon a hatnapos New York-i út, közvetlen járattal utazva, szállásfoglalással az Aldi Utazás katalógusában.

Az Aldi Utazás februári katalógusának egyik különlegessége a hatnapos New York-i út, amely közvetlen járattal utazva, szállásfoglalással együtt most érhető el először a magyar piacon májusi, illetve augusztusi indulással – ez utóbbinál egyébként az utazás az augusztus 20-i ünnepnapot is érinti, így eggyel kevesebb szabadnapot kell kivenni rá.

A „nagy alma” felfedezését pedig megkönnyíti, hogy a szállás Manhattan központjában, a Times Square-től alig néhány utcányira található.

Forrás: AFP

Az Aldi Utazás tavaly szeptember végén debütált Magyarországon az osztrák, a német és a svájci piacon már ismert termékeivel, ám kimondottan a hazai közönség igényeire szabott szolgáltatásokkal.

A kínálatban síterepek, városlátogatások, nyaralások, de akár még kalandtúrák is fellelhetőek, ám az oldalon szállást (az adatbankjukban szereplő 55 ezer hotelből válogatva) és repülőjegyet is foglalhatunk. Az Aldi Utazás kínálatában megjelenő szolgáltatók a szigorú minőségbiztosítási szempontoknak is megfelelnek.

A www.aldi-utazas.hu weboldal minden héten, pontosan szerdáról csütörtökre virradóan megújul, folyamatosan frissítve kínálatát. Az utak csak az oldalon vagy telefonos központjában foglalható le, ám havonta frissülő katalógusuk az ország összes Aldi áruházában megtalálható.

Az Aldi Utazás – és a mögötte álló Eurotours International, Ausztria egyik legrégebbi utazásszervezője – az online foglalás kényelmét a biztonsággal kívánja kombinálni, munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik az utazásaik helyszínein zajló eseményeket, baj esetén pedig proaktív módon segítenek, akár a hazautazás átfoglalásában is.

turizmus Aldi repülőút New York utazásszervezés
Kapcsolódó cikkek