Cégvilág

Folytatódnak az útjavítások az M1-esen

A hosszú hétvégét követően az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán közel 5 kilométeres szakaszon kezdődnek el újabb felújítási munkák a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közölése szerint.

A hosszú hétvége után, május 2-tól a Budapest felé tartó oldalon a 23-as és 28-as kilométerszelvények között újabb burkolatfelújítási munkák kezdődnek az M1-es autópályán. Az érintett szakaszon a zsámbéki pihenőhelyre továbbra is le lehet majd hajtani, illetve a 26-os zsámbéki csomópontot is használhatják az autósok – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Hozzátették, szintén május 2-tól, várhatóan május 15-ig korlátozás lesz érvényben a Budapest felé vezető oldalon a 38-as és 42-es kilométerszelvények között is, ahol a külső és kapaszkodósávokat zárják le, és 80 kilométer/órás sebességkorlátozást vezetnek be.

Ugyancsak május 2-án padkahibák javítását végzik az elválasztó sávban a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 85-ös és 119-es kilométerszelvények között, csütörtökön a Budapest felé tartó oldalon a 94-es és 106-os szelvények között, míg pénteken szintén a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 71-es és 85-ös szelvények között.

A hosszú hétvégét követően szakemberek kaszálási munkákat is végeznek majd a pálya mentén, így mozgó terelés mellett a leállósávot lezárják.

útjavítás magyar Közút padkahibák M1-es autópálya sávfelújítás
Kapcsolódó cikkek