Cégvilág

Új vezérigazgató a Sága élén

Muzsek András augusztus elsejétől irányítja a magyar piac vezető szárnyastermék-márkáját gyártó cégét.

A sárvári társaság új vezetője, Muzsek András, több mint egy évtizede cégvezetőként tevékenykedik. Előbb állati takarmányipari cégeknél, majd 2015-től az Első Magyar Pékpont-rendszer Kft-nél. Irányítása alatt az elmúlt három évben a Pékpont folytatta dinamikus növekedését, és 2017-ben Dunaföldváron átadta új gyárát.

Muzsek András Sága Foods Zrt. új vezérigazgatója
Fotó: Sága Foods Zrt.

A Sága Foods Zrt. a magyar piac legnagyobb szárnyaskésztermék-gyártójaként 2017-ben 9,2 milliárd forintra növelte forgalmát az előző évi 8,8 milliárdról, a 312 dolgozót foglalkoztató társaság adózás előtti profitja így 69 millió forintot tett ki tavaly.

Muzsek András a cégen belül és a piacaikon is dinamizmust ígér az elkövetkezendő időszakban. Úgy látja, hogy a Sága termékminősége és -biztonsága kiemelkedő, erre alapozva új piacokat hódíthatnak meg, valamint exporttal bővíthetik az értékesítésüket.

Az új vezérigazgató újra a Füstli és a Selyemsonka sikeréhez hasonló innovációkat szeretne megvalósítani, amelyekkel nemcsak a piac előtt járnak, hanem elébe is mennek a vásárlói igényeknek.

vezérigazgató Selyemsonka Sága füstli
Kapcsolódó cikkek