Cégvilág

Új kereskedelmi vezető a Coca-Cola Magyarországnál

Kresz Magdolna a Coca-Cola Magyarország Kft. új kereskedelmi vezetője.

Kresz Magdolna a Coca-Cola Magyarország Kft. új kereskedelmi vezetője – írta meg a Médiapiac. Az új vezető az elmúlt tíz évben a Procter&Gamble-nél értékesítési területen töltött be hazai és nemzetközi pozíciókat.

Kresz Magdolna 2018. szeptember elseje óta erősíti a Coca-Cola Magyarország csapatát. Az elmúlt években a Procter&Gamble közép-európai üzletépítéséért felelt.

Fotó: AFP

A népszerű kozmetikai termékek forgalmazásában, a legnagyobb kiskereskedelmi partnerrel érte el értékesítési sikereit, míg nemzetközi kereskedelmi marketing tapasztalatokat Genfben, a Braun márkán szerzett régiós disztribútorokkal együttműködve.

A szakember új pozíciójában a Coca-Cola hazai kereskedelmi stratégiájáért és tevékenységéért felel

szoros kooperációban a vállalat Coca-Cola HBC Magyarország partnerével – írták.

Augusztus óta új vezető felel a Coca Cola Magyarország Kft. vállalati kapcsolataiért és kommunikációjáért is. Szűcs Judit augusztus elsején csatlakozott a vállalathoz. Előtte 2014 óta töltötte be a kommunikációs vezetői posztot a Microsoft Magyarországnál, ahol jelentős eredményeket ért el a vállalat PR-kommunikációjában és társadalmi felelősségvállalási programjaiban.

Nagy terveket jelentett be a vállalat

A Coca-Cola Magyarország 20 százalékkal csökkenti a műanyag palackjai súlyát és 40 százalékra növeli azok újrahasznosított alapanyagtartalmát 2020-ra – közölte július végén a társaság.

 

kereskedelmi vezető Kresz Magdolna Coca-Cola Magyarország
Kapcsolódó cikkek