Cégvilág

Tarolt a Mindmegette karácsonykor

Kiemelkedően sikeres évet zárt 2018-ban a mindmegette.hu, Magyarország első gasztronómiai portálja. A közel 20 éves receptoldal, 50 ezer kipróbált recepttel rendelkező virtuális szakácskönyv és közösségi portál egyben, amely immár számos print márkakiterjesztéssel is rendelkezik.

A mindmegette.hu minden korábbi csúcsot megdöntve zárta a 2018-as évet. A növekedés szinte egész évben, hónapról hónapra tapasztalható volt, az ünnepi időszakban pedig kiemelkedő eredményeket hozott: minden korábbi rekordját túlszárnyalta a gasztronómiai portál. A site folyamatosan növelni tudta egyedi látogatóinak számát, miközben jelentősen nőtt az oldalon eltöltött idő is – írja közleményében a portál.

2018 december első két hetéhez képest napi átlagban 77 százalékkal többen látogatták az oldalt totál platformon a karácsonyt közvetlen megelőző időszakban, ezzel a mindmegette.hu látogatottsága nőtt a legnagyobb mértékben a vezető gasztronómiai portálok körében. Az oldalletöltések száma 90 százalékkal több volt totál platformon, míg mobilon megduplázódott. Összességében elmondható, hogy

a látogatók a vizsgált időszakban a mindmegette.hu oldalon töltötték el napi átlagban a legtöbb időt a vezető gasztronómiai portálok közül, recepteket keresve.

Az oldalon eltöltött idő is növekedett a DKT – Gemius adatai szerint, 27 százalékkal.

Pillanatkép a Mindmegette.hu címlapjáról
Fotó: VG

Karácsony csúcsidőszakában pedig, szenteste napján a mindmegette.hu volt a leglátogatottabb gasztronómiai portál mobil (363 033) és totál (440 963) platformon egyaránt. Ezen a napon egyedüli gasztronómiai portálként bekerült Magyarország öt leglátogatottabb oldala közé.

Az ünnepi receptek közül a kacsacomb receptek voltak a legkeresettebbek ezen a napon. Emellett, a MME 2018. decemberi tapasztalatai alapján, a magyarok kedvence a mézeskalács, a lencse voltak még, valamint a MME ünnepi válogatásai és karácsonyi menüsorai iránt volt kiemelkedően nagy az érdeklődés – olvasható a közleményben.

A Mindmegette.hu a Világgazdaságot is kiadó Mediaworks Zrt. portfóliójának része

gasztronómia mindmegette.hu
Kapcsolódó cikkek