Cégvilág

Hell Energy: nincs végrehajtás a céggel szemben

A Hell Energy Magyarország Kft.-vel szemben nincs végrehajtás folyamatban – közölte szombaton a cég.

A Hell Energy Magyarország Kft.-vel szemben nincs végrehajtás folyamatban – közölte szombaton a cég. Közleményében az energiaitalt gyártó vállalkozás azt írja, hogy kúriai felülvizsgálatot kezdeményezett a végrehajtás alapját képező jogerős bírósági ítélettel szemben annak megalapozatlansága és téves következtetései miatt, és kérték a végrehajtás felfüggesztését is.

Hell: mindent kifizettünk

Amíg a végrehajtás felfüggesztése iránti kérelmük a kúria elbírálása alatt volt, addig a végrehajtó az eljárását megindította. Mint írják, a megindított végrehajtás során a 12 millió forint értékű követelést a társaság január közepén teljes mértékben kiegyenlítette, majd a végrehajtó az eljárását január 31-én befejezetté nyilvánította. „Mindezekből okszerűen következik, hogy a cégnyilvántartásban 2019. február 4-én megjelent végrehajtási jog bejegyzésére törvénytelenül került sor” – olvasható a Hell közleményében.

Fotó: Hell Energy Magyarország Kft.

A befektetői csoportra vonatkozó hírrel, hogy nevezetesen társaságunkat fel akarják vásárolni, a cég leszögezte, hogy a Hell Energy Magyarország Kft. jelenleg is ugyanannak a 100 százalékban magyar tulajdonosi körnek a kezében van, akik 2006-ban a céget alapították, és

a Hell tulajdonosainak nem áll szándékában eladni a céget, sem jelenleg, sem pedig a későbbiek folyamán.

végrehajtás Hell Energy
Kapcsolódó cikkek