Cégvilág

Már lehet nevezni az Országos Városmarketing Díjra!

Hat kategóriában keresik és díjazzák a települések ismertségük és elismertségük növelése, fejlesztése érdekében megvalósított sikeres marketingprojekteket.

Mutassa be marketing tevékenysége eredményeit, s nyerje el a Magyar Marketing Szövetség szakmai elismerését, a „Városmarketing gyémánt 2019” védjegyet! – írja felhívásában a szervezet. A Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete és a POSITIVE by Hinora Group szakmai támogatásával létrehozott Országos Városmarketing Díj célja, hogy:

  • a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére felhívja a figyelmet,
  • a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez,
  • segítse a tapasztalatcserét, s benne a városok vezetői, szervezetei és a marketingesek közötti együttműködést.
  • Hat kategóriában keresik és díjazzák a városok, települések ismertségük és elismertségük növelése, fejlesztése érdekében megvalósított sikeres marketingprojekteket, kampányokat, rendezvényeket, a szakmailag profi marketingmegoldásokat a 2018. január 1. és 2019. február 28. között megvalósított aktivitásokkal. Nevezni május 7-ig lehet.

    A „Marketing fővárosa 2019” és a „Marketingaktív megye 2019” címet az a település, illetve megye nyerheti el, amelynek a szervezetei, marketing-projektjei sikeres tevékenységükkel a legtöbb „Városmarketing gyémántot” gyűjtötték.

    Egyben keresik és különdíjjal jutalmazzák az év „Városmarketing nagykövetét”, aki a legtöbb pályázatot nyújtja be, ezzel is mutatva elkötelezettségét a városok és a városmarketing irányába. Ebben az évben az elismerő védjegy, címek mellett további különdíjak, nyeremények is várják a pályázókat – olvasható a közleményben.

    városmarketing marketing
    Kapcsolódó cikkek