Cégvilág

Streaming szolgáltatást és hitelkártya bevezetését is bejelentette az Apple

Több újdonságot is beharangozta az Apple a kaliforniai kampuszán.

Hétfő este megtartották az Apple szokásos beharangozó eseményét, ahol a cég új TV-streaming platformját (Apple TV +), játékszolgaltatást (Apple Arcade), híroldalt (Apple News +) és egy saját hitelkártyát (Apple Card) is bejelentettek – írja a BBC.

  • Az Apple TV + saját gyártású műsorokkal szállna be a streaming szolgáltatásba, egyelőre annyi derült ki, hogy többek között Steven Spielberg, Steve Carell, Reese Witherspoon is részese lesz az Apple produkcióknak.
  • Az Apple Arcade egy előfizetéses játékszolgaltatás lesz, melyben egy havi díjért cserébe több mint 100, csak iOS-re fejlesztett játék lesz elérhető, akár offline formában is.

  • Az Apple News + először az Egyesült Államokban és Kanadában, de még idén Európában is elindul. A hírszolgáltatás összesen havi 10 dollárba kerül, amiért cserében több mint 300 folyóirat (például a Marie Claire, a Vogue, a New Yorker vagy National Geographic) cikkeihez lehet hozzáférni. Az Apple azt ígéri, nem fogják követni, hogy ki milyen cikkeket olvasott, és az adatokat nem is értékesítik hirdetők felé.
  • Az Apple Card az iPhone-okkal összekötött virtuális kártya lesz, amely minden vásárlásnál új biztonsági kódot generál, és bankszámlaszám sem kell hozzá.
  • Apple Arcade apple tv Apple News + Apple
    Kapcsolódó cikkek