Saját termékeinek cukortartalmát az idén 50 tonnával csökkenti a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., és ezzel párhuzamosan mérsékeltebb sótartalmú húskészítményeket állít elő Regnum húsüzemében – adta hírül
a vállalat. Az áruházlánc vezetői célul tűzték ki azt is, hogy az év végére a saját márkás termékeik esetében elérik a teljes pálmaolaj-mentességet. A SPAR 15 éves saját húsüzemében a tavaly előállított több mint 12 ezer tonna felvágott és sonka sómennyiségét több mint 10, egyes termékeknél több mint 20 százalékkal csökkentette. A Magyar Élelmiszerkönyv sótartalomra vonatkozó előírásait túlteljesítve a Regnum Húsüzem húskészítményei már csaknem két éve kevesebb sót tartalmaznak, mint az előírásban rögzített, megengedett érték. | VG
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.