Cégvilág

Félezer bejelentés érkezett a Shellhez

A dízeljárművek tulajdonosait mielőbbi szervizelésre kéri a Shell.

Több mint 500 érintett jelentkezett a Füredi úti kúton történt üzemanyagcsere miatt. Benzin helyett gázolajat, gázolaj helyett pedig benzint töltöttek a föld alatti tartályokba a szeptember 20-i hétvégén. A rendelkezésre álló adatok szerint a kérdéses időszakban összesen körülbelül 1000 tranzakció történt, de Shell V-Power üzemanyagokat vásárlókat az üzemanyagcsere nem érintette.

A hiba kivizsgálása folyamatban van a szállításban eljáró partnerünk bevonásával. A vizsgálat eredményéről a későbbiekben adunk tájékoztatást és annak eredménye alapján fogunk további intézkedéseket bevezetni.

– írja a közleményében a Shell.

Fotó: AFP

Az érkező bejelentéseket folyamatosan vizsgáljuk, eddig több mint 200 vásárlónkkal már az első kapcsolatfelvétel megtörtént. Az üzemanyag hibájával kapcsolatos jogos igényeknek helyt fogunk adni, ügyfeleinktől pedig ezúton is elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. A már feldolgozott ügyekből az általunk elfogadott igények kifizetése előreláthatólag már a holnapi napon elkezdődik.

Ismételten szeretnénk felhívni azon vásárlóink figyelmét, akik a kérdéses időszakban

  • szeptember 20-án pénteken 7 órától szeptember 21-én 20:30-ig FuelSave 95 benzint,
  • illetve szeptember 20-án 7 órától szeptember 22-én 17:40-ig FuelSave Diesel üzemanyagot
  • tankoltak a Füredi úti kúton, hogy tegyék meg bejelentésüket a Shell Ügyfélszolgálata felé, a webform-on keresztül.

    Kérjük ügyfeleink türelmét a megnövekedett forgalom miatt.

    A gyorsabb és hatékony ügyintézés érdekében kérjük vásárlóinkat, hogy a bejelentésben az alábbi adatokat szíveskedjenek megadni számunkra: a bejelentő neve, telefonszáma, e-mail címe vagy postai címe, továbbá küldjék meg az üzemanyag-vásárlást igazoló nyugta vagy számla másolatát, vagy a ClubSmart kártyaszámát. Abban az esetben, amennyiben a vásárló nem rendelkezik bizonylattal, akkor arra vonatkozóan kérünk tőle tájékoztatást, hogy mi a járműve rendszáma, típusa, színe, és mely időpontban (nap, óra/perc) tankolt a Füredi úti töltőállomáson. Amennyiben már szervizhez fordult, kérjük, a szerviz javítási árkalkulációját/ bizonylatát is.

    A dízel üzemanyaggal működő gépjárműbe nagy mennyiségben tankoló vevőink figyelmét külön is felhívjuk, hogy mielőbb szíveskedjenek szervizhez fordulni az esetleges hibák megelőzése és kezelése érdekében.

    A Shell korábbi hibájáról itt írtunk.

     

    gázolaj Shell benzin
    Kapcsolódó cikkek