Cégvilág

A Mandiner korábbi főszerkesztője lesz az Index egyik főszerkesztő-helyettese

Balogh Ákos Gergely korábban az Ufi, majd az abból kinőtt Reakció főszerkesztője volt, de foglalkozott honlap-üzemeltetéssel is.

A Mandiner információi szerint Balogh Ákos Gergely, a Főszerkesztők Fórumának elnökségi tagja, a Mandiner volt főszerkesztője, a Corvinus Egyetem volt kommunikációs igazgatója lesz az Index egyik főszerkesztő-helyettese.

Balogh Ákos Gergely a hírt később a Media1-nek megerősítette, de a toborzásról egyelőre nem tud.

Korábban Balogh volt az Ufi (Utolsó figyelmeztetés), majd az abból kinőtt Reakció főszerkesztője, de foglalkozott honlap-üzemeltetéssel is, 2010 és 2014 között az orbanviktor.hu oldalt is vállalkozása működtette.

Könyvkiadásban is aktív, a Reakció Kiadó Kft. tulajdonosa, így többek között a Máglyatűz című geopolitikai thriller kiadója.

Fotó: VG

Korábban a VG.hu is beszámolt arról, hogy az Index vezérigazgatójaként emlegetett Szombathy Pál lesz a portál új főszerkesztője, illetve arról, hogy továbbra is a meglévő struktúra szerint négy főszerkesztő-helyettes irányítja majd a tömeges távozások után az Indexet.

Július 31-én hozták létre a Van Másik Korlátolt Felelősségű Társaságot, melynek alapítója Kárpáti Márton, aki az Index.hu munkatársa, főszerkesztő-helyettese volt a legutóbbi időkig. Az új portál létrehozásán és vélhetően ez a cég lesz majd az üzemeltetője a felületnek, vagy valamilyen módon kapcsolódik majd a tartalomgyártáshoz.

Index.hu MÉDIA
Kapcsolódó cikkek