Cégvilág

Újra szól a Danubius Rádió

Az új Danubius csak interneten fogható vegyes poprádiója, a Nonstop Rádió helyén indult újra február 1-jétől, napi 24 órában.

Az új Danubius Rádió csak interneten fogható vegyes poprádiója lesz a Nonstop Rádió helyén indult újra február 1-jétől, napi 24 órában.

A rádió közlése szerint a vadonatúj zenei platform „félúton van a hagyományos rádió és a streaming oldalak zenei listái között.”

Az új Danubius Rádió kizárólag zenét sugároz, folyamatosan figyeli a videó-megosztó és streaming oldalak, a külföldi és hazai rádióállomások slágerlistáit, és azonnal reagál a friss zenék megjelenésére.

Fotó: Shutterstock

Az online rádió állomáshangja Kautzky Armand, minden egyebet az a szakmai csapat végez, amely hazánk piacvezető rock rádióját, a szintén interneten működő BDPST ROCK Rádiót is üzemelteti. A két médium egymást erősítve igyekszik megszerezni a rádióhallgatókat az interneten, pop- és rock vonalon egyaránt. Az új vállalkozás a politikától és megosztó közéleti kérdésektől tudatosan és teljes mértékben elzárkózó.

Danubius Rádió rádió
Kapcsolódó cikkek