Az IKEA weboldalán megrendelt termékeket Zalaegerszeg után már Pécsen is kézhez vehetik a vásárlók, miután a cég újabb átvételi pontot nyit a Baranya megyei településen.

A cég közleménye szerint az érdeklődők 

július 6-tól kérhetik rendeléseik kézbesítését erre az átvételi pontra, az első átvételi nap pedig július 13-ra esik majd. 

Fotó: Shutterstock

„Örülünk annak, hogy a hálózat folyamatos bővítésével egyre több ember számára válunk elérhetővé Magyarországon. Nem beszélve arról, hogy az átvételi és a mobil átvételi pontok jelentősen megkönnyítik a rendelések átvételét, hiszen a vásárlók maguk dönthetik el, hogy hol és mikor szeretnék átvenni a rendeléseiket”– mondta Szabó Tamás, fulfilment vezető.

A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, ami azt jelenti, hogy 30-90 kilogrammos rendelésig 3 990 forintba, 200 kilogrammos kiszállítás felett pedig 9 990 forintba kerül.  

„Az átvételi pontok bővítésénél nem csak azt vettük figyelembe, hogy minél több ember számára elérhetőek legyünk, hanem igyekeztünk egy olyan – a házhoz szállítás kényelmes és megfizethető alternatíváját nyújtó szolgáltatást behozni – amelynek segítségével még megfizethetőbbek lehetünk a vásárlóink számára. A pécsi átvételi pont megnyitása után elmondhatjuk, hogy hálózatunk az ország bármely pontjáról hosszabb utazás nélkül elérhetővé vált”– tette hozzá Szabó Tamás.