Nemrég robbant a hír, hogy a NetPincér hamarosan Foodpandaként működik tovább, most pedig itt az új nagy dobás: a Foodpanda mostantól a gyógyszert is akár 30 percen belül házhoz szállítja az egyik országos gyógyszertárhálózat kínálatából. A NetPincérből átalakuló Foodpanda már sokkal több, mint egy ételrendelő platform – hiszen szinte bármit kiszállítanak, amire a vásárlóknak rövid időn, akár 30 percen belül szüksége lehet. Részben ennek is köszönhető, hogy a márka újrapozícionálása mellett döntött a vállalat.

A márkaváltásra pedig már csak néhány napot kell várni, hiszen szeptember 28-án mindenki számára elérhetővé válik a foodpanda.hu és aki szeretné, az már a mobilalkalmazását is foodpandásíthatja egy egyszerű frissítéssel. Akik még kivárnának, azoknak hagy egy kis rákészülési időt a vállalat:

október elejéig még a NetPincér app is működik, azt követően azonban elengedhetetlen lesz az alkalmazás frissítése a rendeléshez.

Fotó: Shutterstock

A Foodpanda ígéri: a platform struktúrája nem változik, csak a designt foodpandásítják. A későbbiekben pedig azon lesznek, hogy a több, mint 2 milliós felhasználói bázisukhoz a legfrissebb innovációk és a legújabb szolgáltatás béli újítások az elsők között jussanak el Európában.

Gyógyszer-házhozszállítás a márka első nagy dobása

Ennek hatását már szinte azonnal megtapasztalhatjuk, hiszen

Magyarországon először akár 30 percen belül gyógyszereket is házhoz rendelhetünk a Foodpanda kiszállítás segítségével.

A hazánkban unikálisnak számító együttműködés két meghatározó piaci szereplő közös munkájának gyümölcse: közel fél évig készítették elő a szolgáltatást, kiemelten figyelve minden szabály betartására már a tervezés során is.

A Foodpanda gyógyszer-házhozszállítás keretében a hatályos jogszabályoknak megfelelően

vényköteles gyógyszerek rendelésére nem lesz lehetőség,

minden más patikai termék azonban megtalálható lesz a kínálatban. Így több mint 700 tétel közül választhatunk a gyógyászat, házipatika, szépségápolás, életmód, valamint a babaápolás területeit is lefedve a patikai árakkal azonos áron. A szolgáltatás nagy előnye lesz, hogy azon keresztül ügyeletes gyógyszertárak is elérhetővé válnak, melyekből Budapesten késő este is szállítanak a foodpanda futárpartnerei.

Ingyenesen rendelhetünk gyógyszertárból november végéig

A foodpanda gyógyszer-házhozszállításának tervezett indulása első körben teljes budapesti lefedettséggel október elejére várható több tucat patika bevonásával, november végéig pedig ingyenes házhoz szállítással próbálhatják ki a gyógyszerrendelést a felhasználók. Nem sokkal ezután a tervek szerint még a hónapban elindul a szolgáltatás olyan nagyvárosokban is, mint Debrecen, Miskolc, Pécs, Szentendre, Szeged, Győr, Kecskemét, Szombathely, Székesfehérvár és Eger. Év végére pedig minden nagyobb városban, több mint 100 patikából lesz elérhető a szolgáltatás. Ezzel is valóra váltva a foodpanda ígéretét, hogy az új márkával a magyaroknak elsők között legyenek elérhetőek olyan új egyedi kényelmi szolgáltatások, amikre eddig nem volt példa.