A Spar üzletlánc négy településen korszerűsítette üzleteit, az áruházfelújítási program folytatására több mint 2,5 milliárd forintot fordítottak – közölte a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. csütörtökön. 

A vállalat tájékoztatása szerint a felújítási program elsődleges céljai között szerepel a vásárlók minőségi kiszolgálása és a környezeti terhek csökkentése.

Fotó: MORICZ SABJAN SIMON

A Spar kiskunmajsai szupermarketje 657 millió forintból újult meg teljesen, a csütörtökön újranyitott üzlet 23 dolgozónak ad munkát. Az áruházlánc pomázi üzlete november 4-től várja ismét a vevőket, a modernizáció 723 millió forintból valósult meg, az üzletben 29 munkatárs dolgozik. A pápai szupermarket október 28-án nyitott újra, a beruházásra 564 millió forintot fordítottak, a bolt 21 munkavállalót foglalkoztat. Az 575 millió forint ráfordítással modernizált gödi Spar október 14-én nyitott, a vásárlókat 24 munkatárs szolgálja ki. 

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. 2020-ban 738,9 milliárd forint árbevételt ért el, ami 8,7 százalékkal haladta meg az előző évit. A társaság 588 üzletet működtetett tavaly év végén, és több mint 14 ezer embert foglalkoztatott.