5 érv a GEBO Tools mellett

Szép sikereket ért el az elmúlt időszakban a romániai Gebo Tools, hiszen a jelenlegi világhelyzet ellenére is sikerült terjeszkednie, így már Magyarországon is elérhetőek a kiváló áron forgalmazott termékei.

Fotó: Mehaniq / elements.envato.com

  1. Mindegy, milyen kompresszorra van szükség, a GEBO Tools-ra mindig számíthatunk

    Dugattyús, csavar, halk, festékszóró vagy akár gépkocsi kompresszorok közül is válogathatunk. Természetesen kaphatóak kompresszor tartozékok is, illetve légtömlők, légtartályok, víz- és olajelválasztók, illetve légszárítók is.

  2. Csak a legjobb márkák termékei szerepelnek a kínálatban

    A termékpalettában számos kompresszor található meg a Michelin, Redats, HBM és Zionair márkáktól.

  3. Részletes termékismertető leírások

    A GEBO Tools webáruházban figyelnek a részletekre a szerkesztők, hiszen mindegyik termék mellett megtalálhatóak azok a fontos adatok és jellemzők, amelyek megkönnyítik a kiválasztási és vásárlási folyamatot.

  4. Segítőkész ügyfélszolgálat

    Ha mégis elakadnánk valahol a webáruházban a kiválasztási folyamatban, szerencsére az ügyfélszolgálatban tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésünkre, akiket e-mailben vagy telefonon is felkereshetünk, hogy biztos a számunkra megfelelő kompresszort rendeljük meg.

  5. 14 napos visszatérítés, 12-24 hónapos jótállás

    14 napon belül lehetőség van visszaküldeni a terméket, illetve magánszemélyek számára 24, jogi személyek számára pedig 12 hónapos jótállást biztosít a cég. Természetesen felár ellenében a jótállási időszak után is van lehetőség termék javításra, így teljes körű szolgáltatást nyújt a vásárlók számára a GEBO Tools, hogy egy helyen legyen a kiválasztás, rendelés és szervizelés is.