Új felületen, még több termék várja az Aldi online bevásárlását igénybe vevőket, akik immár bankkártyás fizetésű utánvéttel is kiegyenlíthetik rendelésüket a Rokshon keresztül. A vásárlók körében rendkívül népszerű lett az online élelmiszer-vásárlás, ezért a személyes vásárló mostantól a telefonos kapcsolattartás mellett 

az új online egyeztető felületen is kommunikálhat a megrendelővel, 

ahol a felhasználó a helyettesítő termékek kiválasztása mellett további árucikkeket is a bevásárlókosarához tud adni, egészen addig, amíg a személyes bevásárló nem végez a csomag összeállításával.

In this photo illustration an Aldi logo of a German UKRAINE - 2021/08/02: In this photo illustration an Aldi logo of a German supermarket company is seen on a smartphone screen. (Photo Illustration by Pavlo Gonchar/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)
Fotó: Getty Images

A Roksh az online felület megújítása és a kommunikációs lehetőségek bővítése mellett egy fizetési opciót is bevezetett: 

a termékek utánvéttel is megvásárolhatók, 

azaz a személyes bevásárlónál helyszíni bankkártyás fizetéssel szintén kiegyenlíthető a számla. Az online fizetési mód igényléséhez a vásárlást megelőzően csupán egy a Roksh online felületén való bankkártya-hitelesítésre van szükség.

Non-food Aldi termékek is rendelhetők a Roksh felületén

Már elérhetővé vált az oldalon az Aldi non-food választékának jelentős része és az áruházlánc – bolti árakkal egyező – akciós kínálata, valamint megjelent a kuponakciók online formája is. Ezeknek és a speciálisan az Aldi online bevásárláshoz köthető kedvezményeknek – például a regisztrációval járó kedvezmény, a hírlevélben érkező kedvezmények vagy az értékhatártól függő ingyenes kiszállítás – köszönhetően a vásárlók számára ezen a felületen még kedvezőbbé válhatnak a kis- és nagybevásárlások.

Aldi előkészítő pont: új megoldás a még gördülékenyebb bevásárlás érdekében

A megnövekedett vásárlói igények és az online bevásárlás gördülékenyebb lebonyolítása érdekében december közepén a Roksh elindította az előkészítő pontot, amely gyorsabb kiszolgálást tesz lehetővé és több szabad idősávot eredményez. A koncepció lényege, hogy az üzlet mellé telepített, állandó személyzettel ellátott mobil raktárban dolgozó személyes bevásárló intézi az ideérkező megrendeléseket, összegyűjti a kiválasztott termékeket, kiszállításra összekészíti, majd egy másik, szállító kolléga számára átadja a csomagot, aki eljuttatja a vevő számára a megrendelt árucikkeket.