A CIB Bank olasz anyavállalata, az Intesa Sanpaolo és a Generali partnerséget kötött a magyar piacon azzal a céllal, hogy megerősítse a bankbiztosítási tevékenységét az országban, és átfogó pénzügyi megoldást nyújtson a családok, valamint a vállalatok számára.

The,Skyscraper,Of,The,Bank,Intesa,Sanpaolo,Headquarters,In,Turin.
Fotó: Shutterstock

A CIB Bank és a Generali Biztosító egy olyan szolgáltatási modellt vezet be a magyar piacon, amely egy nemzetközi és helyi szintű szakértőkből álló, egységes csapat működésén alapul azért, hogy a legmegfelelőbb bankbiztosítási megoldásokat nyújthassák, valamint a kínált szolgáltatások minőségének folyamatos fejlődését lehetővé tegyék.

A partnerség a következő hónapokban új és átalakított biztosítási termékek formájában valósul meg: ezek először a CIB Bank fiókhálózatában, majd később a digitális csatornákon is elérhetők lesznek.

 

 

A CIB Bank és a Generali Biztosító szakértelmének egyesítésével  képesek vagyunk Magyarországon hozzáadott értéket teremteni ügyfeleink számára. Ez a megállapodás egy újabb lépést jelent a már meglévő partnerségünkben

 

 – mondta Ákos Tamás, a CIB Bank lakossági üzletágának vezetője, a hitelintézet igazgatóságának tagja.

Nagyon bízik a régiónkban a CIB Bank anyavállalata

Erősnek látja a kelet-európai régióban rejlő bővülési potenciált az Intesa Sanpaolo csoport nemzetközi leánybanki divíziója, amelyhez a CIB Bank is tartozik.