Hamarosan kétéves születésnapját ünnepli a Budapesti Közlekedési Központ mobilapplikációja, a BudapestGO. A közlekedési cég az évfordulóra különleges ajánlattal készül az utasok számára, a tavaly novemberi akció mintájára február 14-én ismét 150 forintos napijegyet kínál az alkalmazásban, amellyel egész nap korlátlanul lehet utazni a BKK járatain.

HZ1_7298
BKK
Kedvezményes jeggyel ünnepli a BudapestGO kétéves születésnapját a BKK.
Fotó: Harvan Zoltán / Magyar Nemzet

A szüliNAPIjegy február 12-től, azaz hétfőtől már megvásárolható a BudapestGO-ban.

Habár a kedvezményes jegyet akár már most is megvehetjük a BudapestGO-ban és a többi, mobiljegyet árusító alkalmazásban, azonban kizárólag február 14-én 00:00-tól 23:59-ig használható fel.

A BudapestGO szüliNAPIjegy Budapest közigazgatási határán belül az 1–99, 101–299, 900–999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalon, a MÁV-Start meghatározott vonatain és a Volánbusz kijelölt elővárosi járatain érvényes.

Nem a 150 forintos napijegy a BKK egyetlen ajándéka a születésnapra. A társaság Szabados Ági műsorvezető közreműködésével egy nyereményjátékot is szervez, amelynek keretében öt nyertest sorsol, akik a Katona József Színház, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, valamint a Lumina Park jóvoltából felajánlott programokon vehetnek részt. A játékban való részvételhez a felhasználóknak a saját nyilvános Instagram-oldalukon, a bkkbudapest Instagram-oldalán közzétett sablont használva kell megosztaniuk egy történetet február 14-én 8:00 és február 15-én 8:00 között.

A 150 forintos szüliNAPIjegyről minden fontos információ elérhető a BKK weboldalán, a bkk.hu/szulinapijegy oldalon.

A BKK nem fúj visszavonulót, sőt újabb járatokra terjeszti ki az első ajtós felszállást – mutatjuk a részleteket

Újabb járatokra terjeszti ki a hétköznap esti időszakra érvényes első ajtós felszállási rendet a Budapesti Közlekedési Központ napokon belül. A cég szerint a visszajelzések azt mutatják, hogy az utasok pozitívan ítélik meg az új rendszert.