Audi TT

Új Audi-modellt gyártanak Győrben - fotó!

Az Audi Hungaria már négy modellt gyárt Győrben, miután a TT Coupé, TT Roadster és A3 Cabriolet mellett megkezdődött az RS 3 Sportback összeszerelése is.

Elkészült a félmilliomodik Audi Győrben

Tizenkét évvel a járműgyártás megkezdése után legördült a sorról az 500.000. Audi Győrben. A jubileumi autó egy íbiszfehér Audi TT RS Roadster, amely az angol piacra készült.

Elkészült a 10 ezredik Audi TT Győrben - Fotó

A 125 kW (170 LE) teljesítményű sportautó 2008-as megjelenése óta folyamatosan növelte piaci részesedését. Ebből a modellből a 10 000. darab, egy bársonylila színű Coupé gördült le ma az Audi Hungariánál a gyártósorról, melyet Angliába szállítanak.

Új külsővel gördülnek ki Győrből az Audik - Fotó

A könnyű, főként alumíniumból készült karosszérián és a belső tér kialakításán lelhetők fel a finom átdolgozás jegyei, a Győrben gyártott kompakt sportautó fogyasztását pedig új technológiák alkalmazása csökkenti.

Hány Audi gördült ki Győrből?

Az Audi Hungaria Motor Kft. a 2009-es üzleti évet pozitív mérleggel zárta. A vállalat összesen 1 383 909 motort és 32 603 járművet gyártott. A győri telephelyen megvalósított beruházások értéke elérte a 187 millió eurót.
1
Világgazdaság Piactér