Autóklub

Gyorsabban érkezik a Sárga Angyal

A Magyar Autóklub teljes háttérrendszerét digitális fejlesztette, és elindították az Autóklub mobilalkalmazását is.

Autóklub: nem jó a közterületi bírságok rendszere

A Magyar Autóklub szerint elhibázott a közterület-felügyeletek kamerás felvételek alapján történő eljárási jogosultságának szabályozása a kötelező haladási irány betartására vonatkozó szabályok megszegése esetén.

Elégedett a Hyundai

Az európai válság a jelek szerint nem mindenkit érint, ugyanis az idén minden idők legjobb első fél évét zárta a dél-koreai Hyundai Európában, eladásai meghaladták a 208 ezret. A dél-koreai nagyvállalat nyolc év alatt négy helyet lépett előre, és immár a negyedik a sorban világ autógyártói között.

Viharban az eredetvizsgálat

Dúl a vihar a gépjármű-eredetiségvizsgálat körül. Demonstrációra készülnek az érintett cégek, a Magyar Autóklub jogszabály-módosítást követel, a Gazdasági Versenyhivatal aggodalommal szemléli az eseményeket.

"Szólaljon meg a botrányba keveredett Centrum Kft."

Az Autóklub az Alkotmánybírósághoz fordult a parkolási bírságok miatt. Gyulainé Dr. Tóth Zsuzsanna, a társaság jogásza az ATV Jam című műsorában elmondta: alkotmánysértőnek tartják többek között, hogy a „mikuláscsomagok” szélvédőre helyezését kézbesítésnek tekintik.

Alkotmánybíroságon a parkolási törvény

A Magyar Autóklub üdvözli, de elkésettnek tartja, a Credit Express adósságbehajtásra szakosodott cég pedig az Alkotmánybíróságnál támadja meg a parkolási bírságok behajtásának mostantól megváltozott szabályozását
1
Világgazdaság Piactér