bankbetétek

Az OBA több mint 180 ezer betétest kártalanított

Az Országos Betétbiztosítási Alap több mint 263 milliárd forint kártalanítást fizetett ki idén.
2018.11.16 Olvasási idő:

Jól gazdálkodtak a háztartások és a vállalatok is 2017-ben

A vállalatok és a háztartások is nagyobb összeggel emelték betéteiket az elmúlt évben, mint amennyivel hiteladósságuk nőtt.
2018.02.01 Olvasási idő:

Újra csökkentek a bankbetétek Görögországban

Csaknem 1 százalékkal csökkent januárban a vállalati és a lakossági betétek állománya Görögországban a decemberi több mint 2 százalékos növekedés után.
2016.02.28 Olvasási idő:

Nőttek a bankbetétek Görögországban

Két százalékkal nőtt decemberben a vállalati és a lakossági betétek állománya Görögországban az előző két hónapban regisztrált csökkenés után.
2016.01.31 Olvasási idő:

Rehn: A 100 ezer euró alatti betétek mindig biztonságban lesznek

Az Európai Unió egy készülő direktívája szerint bankcsőd esetén hozzá lehetne nyúlni a bankban tartott nagybetétekhez is - közölte az YLE finn televízióban szombaton Olli Rehn, az Európai Bizottság monetáris és gazdasági ügyekért, valamint az euróért felelős alelnöke, ugyanakkor hozzátette: a ciprusi mentőprogram kivételes volt.
2013.04.07 Olvasási idő:

Ismét nő a betétállomány

A tavalyi csökkenés után az idén ismét nőtt a bankbetétek összege. A hitelintézeti ügyfelek döntő többségének a megtakarítása teljes körű védelem alatt áll, egy kisvárosnyi ügyfélkör megtakarítása haladja csak meg a 100 ezer eurót. A betétbiztosítónál lévő vagyon több mint a harmadát vitte el a soltvadkerti takarék csődje.
2012.09.10 Olvasási idő:

Akciós bankbetétek - Hogyan érhető el a legmagasabb kamat?

Tavaly év végén a kereskedelmi bankok még feltételek nélkül kínáltak évi 8 százalék körüli kamatokat az ügyfelek megtakarításaiért. Mára viszont eltűnőben vannak a betétakciók és többnyire csak kemény feltételek teljesítésével érhető el évi 7 százalékos, vagy annál magasabb kamat.
2011.04.04 Olvasási idő:

Már a finnek sem olyan nagyon gazdagok

A gazdasági válság hatásai meglátszanak a lakossági pénzvagyon alakulásán Finnországban is.
2009.07.09 Olvasási idő: