Borsodchem

Dupláz a bővítéssel a BorsodChem

Új salétromsavgyár építésére készül a kazincbarcikai BorsodChem Zrt., az abban előállítandó kemikáliát saját gyártásában használná fel.

Kínai pénzhez jut a Borsodchem

A Borsodchem Zrt. 79 millió euró­hoz (24,5 milliárd forinthoz) jut környezetvédelmi beruházása hitelének refinanszírozásához.

Cél nélkül érkezik állásinterjúra a pályakezdők többsége

A műszaki területekre egyre több pályakezdő frissdiplomás kerülhet, a felsőoktatási keretszámok átalakításának hatására, bár a változtatás eredményei csak a következő 2-3 évben látszanak majd igazán a gazdálkodó szervezeteknél – véli a Wanhua-BorsodChem Zrt.

Még 1,6 milliárdnyi beruházást hoz a BorsodChem tulajdonosa

A mai napon megállapodás született Magyarország Kormánya és a kínai Wanhua-csoport között, amely alapján a Wanhua-csoport hosszú távú, stratégiai beruházásokat hajt végre Magyarországon. A mintegy 1,6 milliárd euró értékű beruházások több száz munkahelyet hoznak létre egy hátrányos helyzetű régióban – írja közleményben az NGM.

Ők költöztek nemrég a Bank Centerbe

Három új szerződés aláírásával bővült a Budapest belvárosában lévő prémium irodaház bérlői állománya. Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD), a Bank of Georgia Magyarország és a Conclude Services Kft. költözött be a közelmúltban a Bank Centerbe. A három bérlő összesen közel 630 négyzetmétert foglal el, ezzel az irodaház bérlői telítettsége meghaladja a nyolcvan százalékot.
Világgazdaság Piactér