catering

Borravaló és szervizdíj: a kettő együtt nem megy le a vendégek torkán

Kötelező borravalónak érzik sokan a szervizdíjat.
2023.11.02. 18:02 Olvasási idő: 8 perc

Bajban az esküvőipar, tervezhetetlen a következő szezon

A járvány miatt egyébként is megviselt állapotban lévő ágazatot tovább tépázza az energia- és élelmiszerárak drasztikus emelkedése.
2022.10.08. 07:01 Olvasási idő: 7 perc

Nem bírják a drágulást, hónapokkal előre már nem is adnak árajánlatot a rendezvényszervezők

Az alapanyagköltségek több termékkörben 50–100 százalékkal emelkedtek az év eleje óta. Hatalmas gond, hogy a folyamatosan növekvő beszerzési árak miatt lehetetlen előre tervezni.
2022.05.17. 08:31 Olvasási idő: 4 perc

Zöld jelzést kapott a piacvezető létesítményüzemeltető tranzakciója

A hazai facility management iparág piacvezetője hivatalosan is összefonódott a dán multi magyar leányával.
2021.04.29. 12:50 Olvasási idő: 0 perc

Rengeteg pénzt hagytak a büfékocsis cégnél a magyarok

Az idei szezonban, március és szeptember között 250 millió forintos forgalmat ért el az utcai étkezést nyújtó büfékocsikkal a Food Truck Show Hungary Kft.
2017.12.28. 09:35 Olvasási idő: 0 perc

Egyre több a guruló árus

Tovább bővül a hazai food truck szektor: a guruló árusok száma a növekvő piaci lehetőségek miatt nő.
2017.12.07. 17:45 Olvasási idő: 0 perc

Nemzetközi piacra lépett a Syma

Már májusban két nagyszabású nemzetközi kongresszust rendeznek a Syma újonnan átadott „konferencia-központjában”, amelyet csaknem 200 millió forintos beruházás keretében hoztak létre a rendezvénykomplexum C csarnokának átalakításával – mondta a Világgazdaságnak Tóth Gábor, a központ ügyvezető igazgatója.
2011.05.05. 05:00 Olvasási idő: 0 perc

Válság: már a céges buli sem az igazi

Egyelőre csak 100-150 millió forintot vesztett a cateringszektor, jövőre azonban 20-30 százalékos visszaesést valószínűsítenek - írja a hirado.hu.
2008.12.09. 07:19 Olvasási idő: 0 perc