divat

Nanushka az Instagramon is tarol

A magyar divatmárka nem csak a világsztárok körében tarol, de az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon is megőrülnek érte.

Testre szabott elegancia

„Kleider machen Leute” – mondja a német, hiszen szerintük a ruha teszi az embert. Ebben valószínűleg több igazság van, mint a mondás magyar fordítottjában: nem a ruha teszi az embert.

Az olasz luxus dominálja a prémiumdivatot

A Gucci a legkeresettebb már­ka a tehetős online vá­sárlók körében, de a Balenciaga, a Versace és egy felső kategóriás sneaker brand is felkerült arra a listára, amelyet az egyik legnagyobb brit árukereső oldal állított össze a legnépszerűbb divatmárkákról.

Hazai tervezők kollekciói a fókuszban

Több olasz bemutatóterem-tulajdonos éppen azért látogat el a budapesti rendezvényre, hogy a márkáikat esetleg felvegye a kínálatába.

A magányos óriás

Hazáját az olasz mester vezette a divatvilág nemzetközi porondjára. Esetleges elvesztése komoly veszélybe sodorhatja vállalatát.

Egy macskáé lehet Lagerfeld öröksége

Távozott a divatvilág egyik leg­kü­lön­cebb figurája: Karl Lagerfeld 86 évesen hunyt el. Hozzá kötődik a Chanel márka megújítása, de saját divatháza is volt, és számos más háznak is tervezett.
Világgazdaság Piactér