José Mourinho

Sokba fájt a Manchesternek Mourinho kirúgása

A portugál edző decemberi menesztése 19,6 millió fontjába került a Manchester Unitednek, mely ennek ellenére is teljesítette a tervezett pénzügyi mérleget.

Orosz televízióhoz szerződött Mourinho

Jose Mourinho március elejétől külön műsort kap az RT orosz állami televíziós csatornán, a labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzéseit elemzi majd.

Mourinhót is elkapta az adóhatóság

A portugál egyéves felfüggesztett börtönbüntetést kapott adócsalásért, továbbá közel kétmillió eurós bírságot is fizetnie kell.

Távozik Manchesterből Mr. Arrogancia

A csapat gyenge szereplése miatt rúgták ki a Manchester United-tól José Mourinho vezetőedzőt. A Világgazdaság most megvizsgálja az okokat.

Ma már a lájk a fontos, nem a gól

Szembetűnő átalakuláson megy keresztül a Manchester United: az elmúlt öt évben egyetlen angol bajnoki címet sem nyert, befektetései révén mégis dollármilliárdos márkává vált a klub.

A Manchester United is lecsaphat Lewandowskira

A Borussia Dortmund hajlandó tárgyalni a Real Madridnak a múlt héten négy gólt vágó Robert Lewandowski eladásáról, ha május 15-ig komoly ajánlat fut be a német klubhoz. A lengyel támadó átigazolása kapcsán Bayern München után a Manchester United neve merült fel újabban.
1
Világgazdaság Piactér