közvetítés

Kevesen nézik az e-sportot a Facebookon

Az online videojátékokból szervezett versenyek nézettsége az utóbbi időben olyan jelentősre duzzadt, hogy egyre több élő közvetítésre alkalmas csatorna érdeklődik a közvetítési lehetőségek iránt.

Egymilliárdan figyelhetik Neymarékat

A Francia Labdarúgó Liga folytatja terjeszkedését Kínában, miután négyéves szerződést kötött a China Central Television csoporttal.

Moszkva enyhítene az észak-koreai válságon

Moszkva kész közvetítő szerepet vállalni Washington és Phenjan között a Koreai-félszigeten kialakult válság enyhítése érekében, ha ezt mind a két fél elfogadja – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője kedden Moszkvában.

Szabálytalanság: külföldi utakat is eladtak a SZÉP-kártyákkal

Külföldi utakat is eladtak egyes utazási irodák s SZÉP-kártyákkal, ami szabályellenes – derült ki az ellenőrzések során. Korábban betiltották a Patika Center Zrt. SZÉP-kártya kibocsátási tevékenységét, s nem fogadhatja el az említett kártyákkal a fizetést az „All You Can Move” Sportpass kártya-rendszer.

Brüsszelben tárgyalt Szerbia és Koszovó

Nyílt és őszinte párbeszédet folytatott Ivica Dacic szerb és Hashim Thaci koszovói miniszterelnök Szerbia és Koszovó viszonyának normalizálásáról szerdán Brüsszelben Catherine Ashton jelenlétében - tudatta az Európai Unió külügyi főképviselője csütörtök hajnalban kiadott közleményében.
Világgazdaság Piactér