Magyar Telekom Nyrt.

A Telekom középtávú stratégiája

A Telekom menedzsmentje a következő három évre a szabad készpénzáram átlagosan évi 5 százalékos növekedését vetítette előre.

Hasít a Magyar Telekom árfolyama

Kedvező most a széljárás a Magyar Telekom piacán, és ha a 440 forintos szintek sem állítják meg a menetelést, akkor egészen 460 forintig is eljuthat.

Eldőlhet a Spíler 2 sorsa

Országszerte elérhető lesz a tévénézők számára a spanyol labdarúgó-bajnokság, miután a Spíler 2 már a héten bekerülhet a Telekom kínálatába.

Eldőlhet a Spíler 2 sorsa

Hecker Flórián | Országszerte elérhető lesz a tévénézők számára a spanyol labdarúgó-bajnokság, miután a Spíler 2 már a héten bekerülhet a Telekom kínálatába.

Bajban a miskolci milliárdos

Csődeljárást rendelt el a Wicha József miskolci milliárdos nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó WIS Holding Befektetési és Kereskedelmi Kft. ellen a bíróság szerdán. Egyben kirendelte a vagyonfelügyelőt, a Bonum Sanatio Kft.-t is. A csődvédelmet a nagyvállalkozó cége kérte maga ellen.

Figyelemre méltó növekedést mutatott fel a United Internet

Németország egyik legnagyobb szélessávúinternet-szolgáltatója, a United Internet AG árfolyama a múlt év közepe óta 35–40 euró között mozog, de az utóbbi napok emelkedésének köszönhetően közelíti a sáv tetejét.

Ön is elmondhatja, mit gondol a hármas metró pótlásáról

Társadalmi egyeztetésre bocsátja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az M3-as metróvonal rekonstrukciójához kapcsolódó, a Kőbánya-Kispest-Nagyvárad tér közötti szakasz lezárásának idejére tervezett forgalmi rendre vonatkozó javaslatait.
Világgazdaság Piactér