pálya

Vonzóbb lett a pedagógusi pálya Palkovics szerint

Az elmúlt években növekedett a tanárképzésbe jelentkezett és felvett hallgatók száma - mondta az oktatási államtitkár szerda reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Beszakadt az út a Lánchídon

A budai hídfőnél beszakadt az útpálya hétfőn kora délután, ezért a 16-os és a 105-ös busz az Erzsébet hídon át közlekedik.

Így készül az Olimpiára London - Képek

Néhány nap híján egy év múlva, 2012. július 27-én elkezdődik Londonban a XXX. nyári olimpia. Az építők jól haladnak, egymás után adják át az elkészült létesítményeket. A szervezők szerint a diplomáciai sikerek mellett a városrész és az egész szigetország gazdasága nagy hasznot húz a különböző beruházásokból. Olyan is akad azonban, aki éppen az olimpia miatt elmaradó turisták miatt kieső bevételeket siratja.

Gyárbővítés itthon - Nem győzi a munkát a Continental

A válság idején sem állt le magyarországi gyárai bővítésével a Continental AG: tegnap avatta fel Veszprém mellett új tesztpályáját, amely a megyeszékhelyen lévő elektronikus fék- és menetstabilizáló rendszereket fejlesztő és gyártó üzemének munkáját segíti; makói és váci üzemében pedig többen dolgoznak, mint a válság előtt.

Mi a joghallgatók fő jellemzője? Nem tartanak a válságtól!

Az e|n|w|c nemzetközi jogi tanácsadó iroda felmérést készített az április elején megrendezett ELTE Jogerő Állásbörzén. A kutatásból kiderül, hogy a joghallgatók 73%-a nehéz gazdasági helyzet ellenére is bizakodva néz a jövőbe. A jogi pályára készülők ezzel együtt komolyan veszik napjaink folyamatosan változó kihívásait.

Suchman: nem lesz kész a sávolyi MotoGP-pálya szeptemberre

A spanyol beruházó nem nyújtotta be eddig a hitelkérelmét a felerészt hitelből megvalósítani tervezett sávolyi motorospálya megépítéséhez, így nincs realitása annak, hogy a beruházás a tervezett szeptemberi határidőre elkészüljön - jelentette be Suchman Tamás, a kiemelt fejlesztésekért, ezen belül a sávolyi MotoGP hatósági előkészítéséért felelős kormánybiztos az MTI-nek kedden.
Világgazdaság Piactér