panelprogram

Debrecen az első, Salgótarján az utolsó

Nemcsak Budapesten drágultak az ingatlanok 2003 óta, de az összes vidéki megyeszékhely árai is felfelé kúsztak az elmúlt 16 évben, állapították meg az OTP elemzői.

Finomhangolják a panelprogramot

Formát ölthet hamarosan az első kísérleti panelprojekt a József Attila-lakótelepen, ahol már jövőre elindulhat az épületek megnagyobbítása.

Finomhangolják a panelprogramot

Formát ölthet hamarosan az első kísérleti panelprojekt a József Attila-lakótelepen, ahol már jövőre elindulhat az épületek megnagyobbítása. A telep félmilliárd forintból új főteret is kap.

Várják a hírt a Panelprogramról

Hamaro­san meg kell jelennie a tavaly ősszel beharangozott új panelprogram társadalmi vitára szánt ­koncepciójának.

Milliós profitot hozhat a panelfelújítás

Sok magánbefektető látta meg a lehetőséget és vágott bele panelvásárlásba, felújításba a későbbi könnyű értékesítés vagy kiadás reményében.

Elmaradt a panelprogram folytatása

Kis mértékben növekedni tudott tavaly a hazai építőanyag piac, amiben meghatározó szerepet játszottak az európai uniós forrásból megvalósuló felújítások – mondta el érdeklődésünkre Vidor Győző, a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség elnöke.

Húszmilliárd felett költöttek két év alatt a panelprogramra

Az elmúlt két évben a különböző panelprogramok keretében 21,32 milliárd forint támogatást fizetett ki a kormány ki, s ebből mintegy 60.000 lakás korszerűsítése történt meg – közölte a parlament honlapján egy írásbeli kérdésre válaszolva a nemzeti fejlesztési miniszter.
Világgazdaság Piactér