panelprogram

Finomhangolják a panelprogramot

Formát ölthet hamarosan az első kísérleti panelprojekt a József Attila-lakótelepen, ahol már jövőre elindulhat az épületek megnagyobbítása.

Finomhangolják a panelprogramot

Formát ölthet hamarosan az első kísérleti panelprojekt a József Attila-lakótelepen, ahol már jövőre elindulhat az épületek megnagyobbítása. A telep félmilliárd forintból új főteret is kap.

Várják a hírt a Panelprogramról

Hamaro­san meg kell jelennie a tavaly ősszel beharangozott új panelprogram társadalmi vitára szánt ­koncepciójának.

Milliós profitot hozhat a panelfelújítás

Sok magánbefektető látta meg a lehetőséget és vágott bele panelvásárlásba, felújításba a későbbi könnyű értékesítés vagy kiadás reményében.

Elmaradt a panelprogram folytatása

Kis mértékben növekedni tudott tavaly a hazai építőanyag piac, amiben meghatározó szerepet játszottak az európai uniós forrásból megvalósuló felújítások – mondta el érdeklődésünkre Vidor Győző, a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség elnöke.

Húszmilliárd felett költöttek két év alatt a panelprogramra

Az elmúlt két évben a különböző panelprogramok keretében 21,32 milliárd forint támogatást fizetett ki a kormány ki, s ebből mintegy 60.000 lakás korszerűsítése történt meg – közölte a parlament honlapján egy írásbeli kérdésre válaszolva a nemzeti fejlesztési miniszter.

Több tízezer panellakást érint a Panel I. program

A nyárra tervezett, több tízezer lakást érintő energetikai korszerűsítést segítő panelprogram egyértelműen értéknövelő hatású a tulajdonosok számára. Az ingatlanszakma képviselői szerint könnyebben és akár 15-20 százalékkal drágábban lehet majd eladni az érintett lakásokat.
Világgazdaság Piactér