Újpest

Újpestet elárasztja a gin

Újpesten kezdte meg működését az ország első olyan szeszfőzdéje, mely kisipari technológiával, kizárólag gin előállítására szakosodott.

Újpest: pályafűtés nélkül nincs licenc

Hiába újították fel a Szusza Ferenc Stadiont, az Újpest nem kapta meg saját pályájával az élvonalbeli bajnokságban való részvételhez kellő licencet.

Újpesti időközi választás: Sértetlenek voltak a külképviseleti urnák

Sértetlennek találta a vasárnapi újpesti időközi országgyűlési képviselő-választásra a külképviseleteken leadott szavazatokat tartalmazó urnákat csütörtöki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). A kijelölt újpesti szavazatszámláló bizottság várhatóan pénteken számlálja meg a külképviseletekről érkezett voksokat, ezek azonban már érdemben nem befolyásolják az időközi képviselő-választás eredményét.

Az Újpest FC szerint megoldódni látszik a helyzet

A klub szerint megoldódni látszik a helyzete, mivel a kirendelt vagyonfelügyelő engedélye után a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága csütörtökön hozzájárult, hogy az Újpest FC Kft. 2013/14-es szezonra érvényes indulási joga az Újpesti Torna Egyleten (UTE) keresztül az Újpest 1885 Futball Kft.-hez kerüljön.

Lesz új főtere Újpestnek!

A kerületi önkormányzat közölte: nem állnak le a nagyberuházások Újpesten. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) jóváhagyta azt, hogy 750 millió forint támogatást kapjon az újpesti főtérprogram.

Nyert és vezeti a magyar-román jégkorongligát az Újpest

Az Újpest hazai pályán 4-0-ra nyert a jégkorong MOL Liga vasárnapi mérkőzésén a Budapest Stars ellen és ezzel az OB I alapszakaszában az élr ugrott. A vendégeknél combizom-sérülés miatt Kangyal Balázs nem lépett pályára.
Világgazdaság Piactér