vásárol

Kazahsztánban vásárolt be a Mol

A Mol adásvételi szerződést írt alá a kazahsztáni Észak-Karpovszkij blokk 49 százalékos részesedésének megvásárlásáról.

Már otthon is kinyomtathatóak a MÁV-jegyek

November közepétől már nemcsak a nagyobb állomásokon található automatáknál, hanem bárhol ki lehet nyomtatni a MÁV-START-nál interneten vásárolt belföldi vasúti menetjegyet.

Vészvásárlásokat végez az EKB

Az Európai Központi Bank (EKB) csütörtökön ismét beszállt az olasz kötvények vásárlásába - közölték kereskedők.

Mi folyik Izlandon? - Gyanús kínai vásárlás

Huang Nu-po kínai milliárdos jelentős, mintegy 300 négyzetkilométeres földterületet kíván felvásárolni Izlandon, ahol állítása szerint 100 millió dolláros turisztikai projektet indítana.

Már a szomszédban terjeszkedne a legnagyobb orosz állami bank

A Szberbank, amely a közelmúltban megegyezett az osztrák Volksbank felvásárlásáról, két nagy lengyel bank megvásárlásának lehetőségét vizsgálja - írta a Kommerszant orosz üzleti lap, befektetési banki forrásokra hivatkozva.

Az európai szokásoktól eltérően vásárol a magyar

Az üzletek vasárnapi nyitvatartásával talált összefüggést a Nielsen legújabb vizsgálata, amely szerint "hála a városi boltok késő esti és hétvégi nyitva tartásának" a magyar fogyasztók többsége rögtönözve vásárol élelmiszert, ha otthon elfogy valami fontos árucikk.

A magyarok fele vásárol vasárnap

Jelentős változásokkal járt volna mind a lakosság, mind pedig az érintett kereskedelmi vállalkozások szempontjából, ha életbe lép a kötelező vasárnapi zárva tartást elrendelő jogszabály.
Világgazdaság Piactér