Mit vegyek Valentin-napra?

A Valentin-napi ajándékok közös jellemzője, hogy nem feltétlenül kell óriási dolgokra gondolni: itt inkább a figyelmesség a fontos, de az nagyon. Olyan ajándékot adj a kedvesednek, aminek tényleg örülne, azaz legyen az ajándék személyes.

Ez néha akkor is nehéz, ha tényleg jól ismered a szíved választottját, főleg akkor, ha te magad éppen nem vagy kifejezetten jó az ajándékozásban. Szerencsére azonban nem túl nagy ördöngösség eltalálni, mit szeretne a másik; lehet, hogy neked is csak néhány ötletre van szükséged kezdőlökés gyanánt.

Fotó: notino.hu

A nők és a parfümök

Nincs olyan nő, vagy legalábbis nagyon kevés, aki nem szereti a parfümöket, és nem használja őket rendszeresen. Valószínűleg a te párod is minden nap gondoskodik arról, hogy kellőképpen illatos legyen. Ha ez így van, akkor biztosan örülni fog egy finom parfümnek Valentin-napra!

Persze ahhoz hogy ez az ajándék igazán találó legyen, nem árt, ha ismered az ízlését, és tudod, mit használ, illetve milyen parfümöt szeretne. Hogy mit használ jelenleg, azt nem túl bonyolult kideríteni: gyaníthatóan ott van a táskájában vagy éppen a fürdőszobában. Egy óvatlan pillanatban meglesheted, és felhírhatod a márkát. Ha azonban valami különlegesebbet szeretnél, akkor meglepheted akár egy drágább parfümmel is, amiről tudod, hogy magának nem venné meg. Egy ilyen gesztusnak minden nő örül!

Ebben az esetben azonban először is meg kell tudnod, hogy van-e ilyen parfüm, és ha igen, akkor melyik az. Egy ártatlannak láttatott beszélgetés tökéletesen alkalmas arra, hogy kiderítsd, vágyik-e valamilyen illatra, amit még nem vásárolt meg.

A parfüm, mint ajándék egyébként férfiaknál is nagyon jól működik. De ők általában véve örülnek a praktikusabb ajándékoknak is, mint például egy minőségi aftershave a kedvenc illatukban.

Személyre szóló ajándék nőknek és férfiaknak

Ha egy kicsit úgy érzed, hogy ezek az ajándékok még mindig nem elég személyesek, akkor fokozhatod még egy kicsit a személyes jelleget, mégpedig gravírozással. Egy személyre szabott parfüm, amire rá van írva a megajándékozott neve, bizonyára mindenkinél célba talál!

A gravírozás pedig nem is drága: mindössze 1350 forintért bármilyen nevet rágravíroztathatsz az üvegre. De nemcsak névben érdemes gondolkodni: még figyelmesebb lehetsz, ha valamilyen fontos dátumot írhatsz rá az ajándék parfümre, például a megismerkedésetek napját, vagy a házassági évfordulótokat. Biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen személyre szóló parfümmel sikert érhetsz el a nagy napon!

Rengetegen panaszkodnak arra, kiváltképp nők, hogy a párjuk nem fordít kellő figyelmet az ilyen alkalmakra, amikor éppen a szerelmet lehetne ünnepelni. Idén készülj fel időben erre az ünnepre, és gondoskodj a megfelelő ajándékról – garantáltan jót fog tenni a kapcsolatotoknak, ha megleped a párodat!