Úgy tűnik, nem sokáig lesz munka nélkül Henry Cavill. A brit színész alig néhány hete hagyta ott a Netflix sikersorozatát, a Vajákot, hogy újra magára ölthesse Superman vörös köpenyét, de a héten kiderült, hogy a DC Studio teljesen más irányba indul, és egy jóval fiatalabb Acélembert keres a szerepre. Cavill így két szék között a pad alá esett, de a hírek szerint nem kell szomorkodnia. 

British actor Henry Cavill arrives at the World Premiere Of Netflix's 'Enola Holmes 2' held at The Paris Theater in Manhattan, New York City, New York, United States.
Fotó: Jordan Hinton / AFP

A legfrissebb hollywoodi hírek szerint ugyanis az Amazon kész mentőövet dobni neki, mégpedig nem is akármilyen projekttel. A gyűrűk ura sorozatbeli újragondolásával az idén szép sikert elérő szolgáltató ugyanis a Hollywood Reporter információi szerint az utolsó tárgyalási köröket futja a Warhammer 40,000 című franchise megfilmesítési jogaiért. 

A Warhammer 40,000 egy rendkívül erőszakos, véres sci-fi és fantasyuniverzum, amelyben több faj vív ádáz háborút egymással.

 Ez először táblás, majd számítógépes játékokkal és könyvekkel óriási kultuszt, illetve rajongóbázist épített ki az elmúlt évtizedekben. 

Bevallása szerint Cavill is a rajongók közé tartozik, előszeretettel gyűjti a limitált kiadású Warhammer-figurákat. A lap szerint a stúdió így nemcsak a főszerepre, de a produceri feladatokra is felkérné a színészt. A tervek szerint nem csupán sorozatok, hanem egész estés filmek is készülnének a történetből az Amazonnál.