Több mint tízmillió forintnyi adótartozást halmozott fel Szabó Kimmel Tamás, így a színész is felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szégyenlistájára. A hatóság azoknak a nevét tette közzé, akik december 31-ig halmoztak fel ekkora tartozást. 

Szabó Kimmel TamásBudapest, 2016. október 6.Szabó Kimmel Tamás Koszta János szerepében Dés Mihály Pesti barokk című vígjátékának próbáján a budapesti Belvárosi Színházban 2016. október 6-án. A darabot Göttinger Pál rendezésében október 7-én mutatják be.MTI Fotó: Marjai János Budapest, 2016. október 6.
Szabó Kimmel Tamás Koszta János szerepében Dés Mihály Pesti barokk című vígjátékának próbáján a budapesti Belvárosi Színházban 2016. október 6-án. A darabot Göttinger Pál rendezésében október 7-én mutatják be.
MTI Fotó: Marjai János
Fotó: Marjai János / MTI

A BorsOnline azt írja: Szabó Kimmel Tamás az egyéni vállalkozók részben szerepel. A nyilvános céginformáció szerint egyébként jelenleg szünetelteti vállalkozói tevékenységét. A Pappa pia sztárja több színházi szerepből is ismert lehet, de játékfilmekben és tévéfilmekben is szerepelt. Legtöbben a Made in Hungaria című filmből ismerték meg, de vezetett show-műsort is.