New Yorkban kórházba szállították és intubálni kellett Madonnát. A sztár menedzsere megerősítette, hogy az énekesnő súlyos bakteriális fertőzésben szenvedett, ami miatt napokig kellett az intenzív osztályon ápolni. 

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy négy évtized slágereit tervezte elvinni a világ körüli turnéra Madonna. A The Celebration Tour harmincöt várost érintett volna a világ minden pontján, a turné startját július 15-ére tervezték.

Fotó: Angela Weiss / AFP

A 64 éves popsztár állapotáról szóló hírt Guy Oseary menedzser osztotta meg a világgal, aki az Instagramon elárulta, hogy Madonna kénytelen elhalasztani a turnéját. 

Fel kellett függesztenünk minden elfoglaltságát, beleértve a turnét is.

„Hamarosan megosztunk további részleteket is, beleértve a turné és az egyes koncertek új időpontját” – olvasható a menedzser posztjában

A menedzser, aki évtizedek óta dolgozik együtt az énekesnővel, nem árulta el, hogy Madonna mikor kezdheti el a nemzetközi turnéját. A Daily Mailnek nyilatkozva egy forrás megerősítette, hogy a popsztár már kikerült az intenzív osztályról, és felépült. Az énekesnőhöz közel álló források szerint éjjel-nappal azon dolgozik, hogy turnéja tökéletes legyen, míg egy másik forrás még áprilisban azt mondta a lapnak hogy  szinte „mindenki a falra mászott a perfekcionizmusa miatt”.